#

“Optimaal genieten van een zeer complete woning”

Wonen in Cobbenberg te Bree

Compact en energiezuinig wonen

Gert Lemmens zocht met zijn vriendin naar een gezellige woning in Bree. Dicht bij het centrum, maar toch in een rustige buurt. Ze wilden het liefst een compact huis met een tuin. Niet verwonderlijk dat zij zich nu thuis voelen in hun gloednieuwe pleinwoning.

“Cobbenberg is een rustige wijk waar iedereen zich thuis voelt” vindt Gert. “Dat zie je ook aan de samenstelling van de wijk, die is heel divers. Mijn keuze was erg snel gemaakt toen ik ontdekte dat er juist op deze plek een nieuwe woonwijk zou komen. De bouwstijl van de drie woningtypes spraken me erg aan. Voor mij en mijn vriendin is de pleinwoning perfect want we wilden compact en energiezuinig wonen. Dat kan hier in deze woning.”

Pluspunten
“Daarnaast hebben de pleinwoningen een tuin en een carport. Dat vind ik een groot pluspunt. Het mooiste aan mijn huis vind ik de zolderverdieping. Hoewel die in eerste instantie erg compact oogde, hebben we de ruimte optimaal benut door de integratie van 2 dakkappellen. Zo genieten we hier van een zeer complete woning!”

Meer informatie over Cobbenberg Fase 2