#

“Er is ruimte voor kinderen, dat voel je direct”

Gezelligheid en privacy in de ruime cottagewoning

Sanne Pannekoeke zocht een rustige omgeving met veel ruimte. Ze zag in Cobbenberg haar zoontje wel opgroeien. Eind 2016 kocht ze met haar man één van de cottagewoningen in Cobbenberg. Sindsdien voelt ze de gezelligheid van de nieuwe wijk al groeien.

Wonen in Cobbenberg te Bree

“Het is heel bijzonder hoe je hier het gevoel van privacy hebt en toch onderdeel bent van een gezellige wijk. Wat me vooral aanspreekt, is het gevoel van rust. Ik woon hier sinds november en ik kan echt genieten van de stilte”, lacht Sanne. “Hier kunnen de kinderen rustig opgroeien en ze krijgen buiten alle ruimte om lekker te spelen.”

Perfecte locatie
“Ik zie veel kinderen spelen op straat in deze nieuwe wijk. Ze kunnen hier ook echt veilig spelen, want ze hebben nauwelijks last van het verkeer. Dat geeft vertrouwen, ook als ze straks groter worden en naar school gaan fietsen. De situering van de wijk is perfect. Cobbenberg ligt op wandelafstand van het centrum en ook van het stadspark de Boneput. Daar gaan we graag naartoe want je kunt er skaten, voetballen en er zijn allerlei speel- en fitnesstoestellen.”

Uitstekende investering
“Het mooist aan de woning vind ik de stijl en het rustieke karakter, het landelijke spreekt me erg aan. Het is tijdloos, maar past heel goed bij het historische karakter van de omgeving. Daarnaast heeft Kolmont gezorgd voor een kwaliteitsvolle en zeer complete woning. Het heeft een ideale maat voor ons gezin, zowel het huis als de tuin. We zijn er ontzettend blij mee, het is een uitstekende investering geweest om dit huis te kopen.”

Meer informatie over Cobbenberg Fase 2